top of page

Udružena nabavka zaštitnih maski

Start: Willkommen

Zbog stalnog rasta udružene nabavke, u mogućnosti smo isposlovati odlične uslove za naše kupce. U skladu sa našim principima snižavamo cijene ali ne i kvalitet.
Naša grupa za kupovinu je prvi evropski dobavljač koji je imao masku sa sva tri certifikata o zaštiti: "CE, FFP2 i KN95". 

 

Šta je FFP2 i KN95? 
Dok je FFP2 standard evropski, KN95 je kineski standard. Ova premium maska, na primjer, ispunjava zahtjeve oba zakona koji se tiču zaštite od virusa. Zagarantovana je maksimalna sigurnost u radu sa virusima. 

 

Šta je CE certifikat? 
CE certifikat omogućava prodaju na evropskoj razini u skladu s uredbom EU 765/2008, koju mnoge jeftine maske ne mogu imati. Želimo kvalitet i isporučiti kvalitet, bez kompromisa.

Kako garantujemo cijene? 
1. Velika ambalaža : pakujemo u kutije od 10, 50 i više komada. Ovo štedi troškove pakovanje i otpreme. 
2. Udružena kupovina: Princip "udružene kupovine" se pokazao uspješnim. Zbog kupovine velikih količina robe, naši partneri i krajni kupci uživaju visoku kvalitetu robe uz najniže moguće cijene.
3. Optimizacija isporuke: Sva roba se centralizuje u jedno skladište u zemlji porijekla, a odatle se otprema i šalje u naša skladišta na prostoru evrope.

Vrijeme isporuke robe se kreće od 7 do 28 radnih dana, u zavisnosti od količine i zemlje dostave.

Zastitnamaska24.com.jpg
Respiratorni ventili
valve.png

Respiratorni ventili olakšavaju izdah zraka. To ih čini ugodnijim za nošenje i dovodi do manjeg nakupljanja vlage u respiratoru. 

Problem sa ovim ventilima je taj što oni ne filtriraju zrak koji izlazi iz maske, već samo udisanje.  Ova jednosmjerna zaštita dovodi druge u opasnost od korisnika koji nosi ovaj model maske, posebno za vrijeme pandemije.

Iz tog razloga bolnice i druge zdravstvene ustanove ne koriste raspiratore sa  ventilima.

tabela.png

©2020 Zastitnamaska24.com je servis od GROE d.o.o. Visoko u partnerstvu sa Better GmbH

  • Facebook
bottom of page