top of page
Zaštitna maska KN95

Klasifikacija boje: Bijela

Veličina: Standardna za odrasle,

Funkcija: Štiti od prašine, štiti od izlučevina tijela ili kontaminirane tečnosti

Pakiranje: 5komada (HJR) 10 komada (FDS)

Ove visokokvalitetne i testirane KN95 zaštitne maske sa zakačkom za uši i visokim učinkom filtera osiguravaju odličnu zaštitu usta i nosa. Maska za zaštitu od prašine pogodna je za sve koji se žele efikasno zaštititi od prašine, sitnih čestica, ali i od virusa i drugih nečistoća u svakodnevnom dodiru sa okolinom. Ergonomski oblik zaštitne maske osigurava optimalnu udobnost uz maksimalnu sigurnost. Uz mekani obod za lice te fleksibilni utor za nos ove zaštitne maske se mogu savršeno prilagoditi svakom obliku lica. Unutrašnja obloga je čini udobnom i idealna je za ljude koji nose naočale.

Hirurška zaštitna maska 

Klasifikacija boje: Bijela ili Bijela

Veličina: Standardna za odrasle

Funkcija: Štiti od prašine, štiti od izlučevina tijela ili kontaminirane tečnosti

Pakiranje: 50 komada

Hirurške maske za lice izrađene su od netkanog materijala, koji ima bolju filtraciju bakterija i propusnost zraka, a manje je klizav od tkanog platna. Materijal koji se najčešće koristi za njihovu izradu je polipropilen, gustoće od 20 ili 25 grama po kvadratnom metru (gsm). Hirurška maska, poznata i kao medicinska maska, namijenjena je zdravstvenim radnicima za vrijeme operacija i njege. Dizajnirana je za sprječavanje infekcija kod pacijenata hvatanjem bakterija izlučenih u kapljici tekućine iz usta i nosa nositelja. Hirurška maska, prema dizajnu, ne filtrira i ne blokira vrlo male čestice u zraku koje se mogu prenijeti kašljem, kihanjem ili određenim medicinskim postupcima. Hirurške maske, također, ne pružaju potpunu zaštitu od mikroba i drugih kontaminanata zbog labavog uklapanja između površine maske i lica. Nisu dizajnirane da zaštite korisnika od udisanja bakterija u zraku ili virusa čije su čestice manje. One su manje djelotvorne od respiratora, poput N95 ili FFP maski, koji pružaju bolju zaštitu zbog svog materijala i ergonomskog oblika. Hirurška maska,  podsjeća korisnike da ne dodiruju usta ili nos, čime bi mogli prenijeti viruse i bakterije nakon što dodirnu kontaminiranu površinu. Hirurška maska ​​nije zamjena respiratoronim maskama i nije certificirana kao takva. Moderne hirurške maske izrađene su od papira ili drugog netkanog materijala i trebalo bi ih odbaciti nakon upotrebe.

Nitrilne rukavice

Klasifikacija boje: Bijela ili Plava

Veličina: M, L, XL

Funkcija: Zaštitne rukavice

Pakiranje: 100 komada

Nitrilne rukavice malo su čvršće od ostalih rukavica. Preporuka je uzeti malo veći broj. Razlika između nitrilne rukavice i vinila te latexa je u propusnosti materijala. Nitrilne rukavice su jedine koje nisu propusne. Nitrilne rukavice se koriste u medicinske svrhe, u hitnoj službi, medicinskim laboratorijima. Sa nitrilnim rukavicama brinete o svom zdravlju i o zdravlju klijenta.

Lateks rukavice

Klasifikacija boje: Bijela

Veličina: M, L, XL

Funkcija: Zaštitne rukavice

Pakiranje: 100 komada

Lateks rukavice se koriste za njegovateljske poslove, za poslove koji podrazumijevaju kontakt sa krvlju i drugim tjelesnim tečnostima. Mogu se koristiti i za rukovanje hranom, kao i kratkotrajne poslove čišćenja.

Zaštitna maska FFP2

Klasifikacija boje: Bijela

Veličina: Standardna za odrasle

Funkcija: Štiti od prašine, štiti od izlučevina tijela ili kontaminirane tečnosti

Pakiranje: 10 komada

RASprodato

Ova visokokvalitetna FFP2 maska sličnih je karakteristika kao KN95 maska. Filter minimalnog kapaciteta od 94% čini je izuzetno efikasnom zaštitom. Ergonomski oblik osigurava optimalnu udobnost uz maksimalnu sigurnost.

Uz mekani obod za lice i prilagodljiv utor za nos ova zaštitna maska se može savršeno prilagoditi svakom obliku lica. Unutrašnja obloga je čini udobnom i idealna je za ljude koji nose naočale.

©2020 Zastitnamaska24.com je servis od GROE d.o.o. Visoko u partnerstvu sa Better GmbH

bottom of page